Sportsmassage

Sportsmassage øger ydeevnen og smidigheden i musklerne. Massagen mindsker risikoen for skader og fjerner mælkesyre, som ophober sig i muskulaturen ved træning. Sportsmassage afhjælper muskelkramper og fremskynder helingen af overbelastede muskler.

En en hel kropsmassage et par gange før en idrætskonkurrence virker præstationsfremmende og modvirker bløddels- og overbelastningsskader, bevægelsesindskrænkning og smerter.

Efter en sportspræstation vil massagen virke på lymfe og venesystemet, og er derfor en effektiv måde at udskille affaldsstofferne, som er ophobet i muskulaturen.

En sportsmassage

 • Modvirker overbelasningsskader
 • Modvirker skader i og omkring led
 • Virker udspændende på overbelastede muskler
 • Fremmer restitution
 • Behandler akutte eller gamle skader

Vi anvender teknikkerne Soft Tissue Release (STR) og neuromuskulær teknik (MET).

Sportmassage - 20 minutter. Pris kr. 250,-

Sportmassage - 30 minutter. Pris kr. 350,-

Sportmassage - 50 minutter. Pris kr. 570,-

Bindevævsmassage og triggerpunkter

Bindevævsmassage udføres med fingrene/hænderne, men også med sugekopper.

Bindevævsteknikkerne bruges lokalt til at løsne, således at man kan komme ned i det underliggende væv.

Triggerpunkt er punkter, der ligger i spændte muskler, som er utrolig hypersensitive og meget smertefulde punkter. Ved at massere triggerpunkterne med speciel teknik og udspænding, øges blodgennemstrømningen og derved afhjælpes fysiske problemer.

Triggerpunkter forekommer overalt i kroppen, typisk ved muskler og sener der belastes ofte.

Hos Kliniquen bruges bindevævsmassage og triggerpunktsmassage kun som supplement til fysiurgisk massage og sportsmassage.

Fysiurgisk massage

Den fysiurgiske massage arbejder dybt i muskulaturen og fjerner effektivt hovedpine og spændinger i nakke, skuldre, ryg, lænd og ben.

Fysiurgisk massage virker stressreducerende, øger blodcirkulation og fjerner væske og ophobet mælkesyre.

Fysiurgisk massage kan være et godt supplement i forbindelse med anden behandlingsform (f.eks kiropraktik, akupunktur og fysioterapi).

Regelmæssig massage giver større overskud, ny energi, smidige muskler, øger ydeevnen, mindsker risikoen for skader og fjerner mælkesyre, som ophober sig i musklerne ved træning.

Hanne Bisgaard Rasmussen har mange års praktisk erfaring som fysiugisk sportsmassør, bl.a. ved arbejde for kiropraktor, sportsklub, fysioterapeaut og på egen klinik som fysiugisk- og sportsmassør.

Fysiurgiskmassage - 20 minutter. Pris kr. 250,-

Fysiurgiskmassage - 30 minutter. Pris kr. 350,-

Fysiurgiskmassage - 50 minutter. Pris kr. 570,-

Velværemassage

Velværemassage foregår med effleurage - dvs. lette strygninger mod hjertet.

Ikke alle tåler, eller bryder sig om, dybdegående massage - enten pga. lav smerteterskel eller i forbindelse med forskellige fysiske eller psykiske lidelser. Eller måske trænger man bare til at spænde fysisk og psykisk af. Her er velværemassagen en rigtig dejlig afslapningsform.

Velværemassage sluttes af med en let ansigts- og hovedbundsmassage samt let tryk på zonepunkter under fødderne.

Velværemassage - 40 minutter. Pris kr. 520,-

Velværemassage - 50 minutter. Pris kr. 620,-

Velværemassage udføres KUN som helkropsmassage.

Japansk liftig- og ansigtsmassage

Nyt nyt nyt.....

Japansk lifting er en kombination af japanske behandlingsteknikker med lette tryk og stræk samt ansigtsmassage. Japansk ansigtsmassage tager udgangspunkt i den samme behandlingsteknik, massage og ansigtstryk, som japansk Lifting. Herudover afbalanceres og stimuleres kroppens organer og skelet via zoner og punkter i ansigtet.

For både Japansk Lifting og Japansk ansigtsmassage gælder, at når der arbejdes med ansigtets muskler og øvre væv fjernes spændingerne. Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger. Behandlingen giver ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver dejligt velvære i hele kroppen og et mere frisk og ungdommeligt look.


Lider du af svimmelhed f.eks efter færdselsuheld eller styrt på cykel, kan massagen have en positiv effekt da den fjerner spændinger i ansigt og nakke. 

Allerede efter første behandling får huden en mere frisk glød, da blodgennemstrømningen i vævet forøges. 

Hvad er det godt for?

 • Stress
 • Nakkesmerter
 • Koncentrationsproblemer
 • Hovedpine
 • Svimmelhed
 • Ansigtslammelser
 • Søvnløshed
 • Hormonelle ubalancer
 • Væskeophobninger u/ øjnene
 • Velvære og afslapning

Japansk lifting massage Pris kr. 375,-

Japansk ansigtsmassage Pris kr. 375,-

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141 ** Find os på Facebook **