Bentes solstrålehistorie

Jeg fik foretaget en 7 timer lang ryg operation ...

Bentes solstrålehistorie

Jeg fik foretaget en 7 timer lang ryg operation på Kollund Privathospital d. 10. december 2007. Det var en stivgørende operation af de 5 nederste ryghvirvler og korsbenet.

De første 3 mdr. måtte jeg intet lave, hvorefter jeg langsomt kunne begynde genoptræning. Jeg havde ekstremt store smerter og fik store mængder smertestillende piller.

Trods intensiv genoptræning på mange fronter igennem de næste små 2 år, var smerterne i ryg og ben ikke aftaget væsentligt, og jeg var var ved at miste modet helt.

Nærmest ved et tilfælde kom jeg i kontakt med Hanne og efter første besøg, - hvor hun faktisk afviste mig med begrundelse i at hun ikke mente hun kunne gøre mere end der allerede var gjort - startede hun op med intensiv fysiurgisk massage som omfattede det meste af min krop. Det var der ingen før hende der havde gjort, så jeg var både spændt og nok også skeptisk, for intet havde jo hjulpet indtil nu. Jeg fortsatte hos Hanne, - som den eneste behandling - langsomt kunne jeg mærke at smerterne i ryg og ben blev mindre og samtidig kunne jeg sætte mit meget store forbrug af piller ned.

Jeg begyndte at tro på at det var en vedvarende bedring. Mit humør blev sørme også bedre, - ja hele min livskvalitet steg i takt med at Hanne fik bugt med smerterne. Hun fortsætter sin behandling af mig. Jeg kan sagtens få smerter, men nu ved jeg at de kan gå over igen, og jeg tager kun et par almindelige smertestillende piller i ny og næ. Jeg er ved Hanne ca. hver anden uge til behandling og er hende dybt taknemmelig for at hun med mod og meget stor dygtighed nærmest har udrettet "et lille mirakel" med mig.

Kærligst Bente

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141      Facebook & Instagram