Guido gennemførte KMD halv Ironman

Læs hvordan Guido gennemførte sin Ironmann, trods skader efter ulykke ...

Guido gennemførte KMD halv Ironman, trods skader efter ulykke

guido1Guido van Gucht er 38 år og aktiv sportsmand. Guido kom i behandling hos Kliniquen på grund af en længerevarende skade i læg og ankel. Hans problemer startede som følge af en ulykke, han var udsat for 2 år tidligere. Ulykken medførte, at hele den ene side af kroppen var påvirket af slaget, lige som han havde fået en blivende skade i venstre knæ. Guido fortæller sin historie:

Startede træningen op efter ulykken

Jeg slap trods alt billigt fra ulykken, så jeg fortsatte min træning så snart jeg var frisk igen. Men så opstod mine problemer. Jeg kunne ikke fastholde den træningsintensitet jeg var vant til og fik problemer i læg og ankel.

Jeg konsulterede min praktiserende læge, som kom med standardsvaret: "Den er overbelastet. Hold den i ro i 3 uger." Det gjorde jeg og det hjalp – lige indtil jeg stille og rolig genoptog min træning. Så gik det hurtig galt igen, min praktiserende læge ordinerede mere ro. Sådan fortsatte det i 1½ år. Det føltes som skruen-uden-ende og det var deprimerende.

Hanne fra Kliniquen stillede ingen garantier

guido2

Til et klubarrangement mødte jeg Hanne fra Kliniquen. På det tidspunkt var jeg desperat. Jeg kunne ikke dyrke den sport, der var så altafgørende for min livskvalitet.

Hanne lyttede til mine problemer og foreslog mig, at kigge forbi Kliniquen. Hun lovede ikke guld-og-grønne-skove, hun stillede ingen garantier, men hun tilbød sin vurdering af skaden.

Jeg tænkte, "batter det ikke, skader det nok heller ikke", så jeg mødte op.

Handlingsplan for træningsforløbet

Hanne nøjedes ikke med at kigge på min ankel og læg. Hun gav også min ryg en vurdering. Hun konkluderede, at der var flere forskellige opmærksomhedspunkter og gener, som kunne stamme fra slaget ved ulykken.

Hanne lavede en handlingsplan for min behandling. Den indeholdt blandt andet flere punkter, jeg selv måtte tage action på (opmåling af sko, styrketræning mm). Hun henviste mig også til andre specialister, som hun vurderede ville være den bedste hjælp for mig, på specifikke områder.

Løbeprogram udfordrede skaden, uden at forværre

guido3

Oven i dette, lagde Hanne et løbeprogram, der på den ene side udfordrede min skade tilstrækkeligt, men samtidigt ikke forværrede den. Dette program bragte mig til en gennemførelse KMD halv Ironman 70.3 stævnet i Århus i 2015, og det på trods af, at jeg var påvirket af 4 måneders skadespause.

Jeg var MEGA taknemmelig! Væk var ærgrelserne. (TAK FOR DET, HANNE). 

Lokaliserer årsagen til skaden

Jeg er super tilfreds med Hanne's måde at arbejde på. Hun er ærligt, grundig og fokuserer ikke kun på de komplikationer man beskriver. Hun undersøger til bunds, hvor skaderne stammer fra. Hun lokaliserer årsagen til problemet og arbejder der. Derfor falder man ikke bare tilbage i den gamle skade igen og igen.


Tak fra en lettet sportsmand

Hanne's ekspertise favner bredt, fra massage til løbeprogrammer, og hvis hun vurderer, hun ikke selv er den rette specialist på området, henviser hun til en kollega. Det er en kanon egenskab at have, som behandler. Som skadesramt sportsmand føler jeg mig tryg ved, at der tages professionel hånd om skaderne hele vejen rundt. Jeg er super glad for behandlingen og kan varmt anbefale Hanne og Kliniquen til andre, uanset om man er skadet, eller bare vil undgå at blive det.

Der er 5 ud af 5 stjerner til Hanne fra mig!

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141      Facebook & Instagram