3 måneders forløb hos Kliniquen

I februar 2015 valgte jeg at giv emig selv et 3 måneders forløb hos Kliniquen.

IMG 7559

3 måneders forløb hos Kliniquen

I februar 2015 valgte jeg at give mig selv et 3 måneders forløb hos Kliniquen med kost og træningsvejledning. Det skulle vise sig at være en rigtig god investering.

Kiloene havde "sneget" sig på

Kiloene havde "sneget" sig på i løbet af årene. Jeg havde flere gange forsøgt at komme ordentlig i gang med træning og sund kost. Jeg havde helt klar en holdning til, at det burde man godt selv kunne.

Det med at have en coach var i hvert fald ikke nødvendig.

I og med jeg har en mand som træner meget, synes jeg egentlig vi levede rimelig sundt. Alligevel skete der ikke rigtig noget. Jeg stod lidt i stampe og talte flere gang med Hanne om de muligheder Kliniquen kunne tilbyde.

Nu skulle det være

I starten af 2015 besluttede jeg mig for, at nu skulle det være, nu var jeg klar og at det med at få hjælp var nok slet ikke var så tosset alligevel.

Min første opgave var at fortælle hvad jeg spiste, kunne lide og ikke lide, hvilken motionsform jeg dyrkede, havde der været skader, hvad var realistisk for mig at træne, hvor meget ville jeg gerne tabe mig m.m..

Mit mål var 5 kg.

Jeg tænkte det var realistisk for 12 uger og i forhold til hvor svært jeg tidligere synes det havde været at tabe mig. Jeg jeg tænkte, at jeg godt ville kunne træne 5-6 dage om ugen. Samtidig med at tabe mig havde jeg også brug for at styrke mine muskler.

IMG 5298Pernille og Hanne udarbejde en kostplan til mig

Pernille og Hanne udarbejde en kostplan til mig. Hold da op!

For det første blev jeg overrumplet over, at jeg ikke skulle have pasta, ris, brød osv.Jeg synes jeg skulle spise RIGTIG meget kød og grøntsager og jeg skulle veje og måle osv.

Jeg tænkte "det her går aldrig godt" og den kostplan fyldte rigtig meget i mit hoved.

Træningsplan fra Gitte

Jeg fik også en træningsplan fra Gitte – den var nemmere at forholde sig til. Det vidste jeg jo hvad var.

Jeg skulle løbe, styrketræne og havde også bedt om at få lidt svømning ind.

Alle betænkeligheder manet til jorden

Da den 1. uge var gået var alle min betænkeligheder manet til jorden. Det gik faktisk ret godt med kostplanen, det var slet ikke så svært.

Det der var svært, var at skulle spise så meget.

hannefleronPlanen bestemte ikke hvad jeg specifikt skulle spise, men hvor meget af forskellige madvarer og der var flere valgmuligheder ved hvert måltid.


Eks. på kost for en dag kunne være:

Morgen: 150 g. skyr + 15 g. nødder – evt. lidt bær
Formiddag: 1æg + 1 æggehvide (gerne som scramble) + 100 g. grønt
Frokost: 150 g. kød, 200 g. grønt + fedtkilde(eks. ½ avokado)
Eftermiddag:100 g. grønt
Aftensmad: 150 g. magert kød + 150 – 200 g. grøntsager (helst de grove og grønne)

2 gange om ugen måtte jeg få et cheat meal som var 20 g. mørkt chokolade (over 75%).

2 gange om ugen måtte jeg skifte enten formiddag elle eftermiddagsmad ud med en rugbrød med ost, skinke eller hvad jeg måtte ønske bare ikke sukkerholdig pålæg.

3 kg. på en uge!

Efter den første uge havde jeg tabt 3 kg. – stærkt motiverende.

De efterfølgende uger tabte jeg mellem 0,5 og 1 kg pr. uge.

Ret hurtigt blev jeg enig med mig selv om, at de 5 kilo jeg havde sat som mål nok godt kunne hæves. Efter forløbet på 12 uger havde jeg tabt 11 kg.

Det betød rigtig meget både fysisk og psykisk. Jeg fik lige pludselig mod på at løbe længere og gik fra at have løbet 4-5 km pr. gang til at løbe et halvmaraton i juni. Jeg følte mig væsentlig bedre tilpas og stærkere.

Det har betydet, at jeg er begyndt at sætte højere mål for mig selv og min motion og er begyndt at snuse lidt til trail-løb. Mit svømning har jeg også fået optimeret og er også med i havet og svømme.

Jeg har det godt med mig selv

Jeg har det rigtig godt med mig selv. Jeg traf et valg, som stadig er en del af min hverdag.

Jeg tænker i dag, at der var 2 ting som var afgørende. JEG træf et valg for mig selv og i Hanne fik jeg en coach, hvor jeg fik ærlige og professionelle råd. Hun var med mig, og hjalp mig, når det var svært og gav mig ind imellem en kærlig og velfortjent opsang.

Et forløb jeg til en hver tid kan stå inde for og vil anbefale til andre.

 

Hanne Fleron

 

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141      Facebook & Instagram