Hanne hjalp mig af med mine spændinger

Smerterne forsvandt efter få dage!

Var uheldig at styrte på cykel og fik brud på bækken og 3 ribben, hvilket gav mig problemer med et gammelt piskesmæld og nakkespændinger med hovedpine til følge.

Hanne tilbød at komme hjem til mig, og allerede dagen efter første behandling forsvandt en del af generne. Næste behandling foregik på havebordet, så Hanne kunne få bedre fat på de ømme punkter - og efter den behandling løsnede der sig en masse spændinger og hovedpinen lettede.

De mange dage sengeliggende gav pludselig nervesmerter på forsiden af ribbenene i begge sider, hvilket var en ukendt smerte for mig. Men Hanne løsnede nogle spændinger på begge sider af rygsøjlen og i løbet af næste dag aftog mine smerter og forsvandt.

3 fantastiske behandlinger der lettede mig for en masse smerter i mit sygdomsforløb, og gjorde det muligt for mig at genoptræne hver dag oh kom mig på rekordtid - Tusind tak Hanne.

2/10-20 Niels Skovmand Juhl

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141      Facebook & Instagram