Japansk ansigtsmassage

Har gjort en kæmpe forskel for mig.

Jeg har gået hos Hanne et stykke tid og fra første møde modtaget fantastiske og yderst professionelle behandlinger. Hanne er utrolig imødekommende og informativ omkring behandlingsforløb m.v., omgivelserne fantastiske i en separat afdeling af hendes private bolig. Hanne bruger produkter som hun 100% kan stå inde for og som man tydeligt kan høre, at hun kender til fingerspidserne. Hun holder sig opdateret via efteruddannelse, seminarer og kurser – kort sagt er man altså i de bedste hænder hos Hanne.

Hun søger, at forstå mig som person og hvor jeg er lige nu, for at tilpasse og tilbyde mig den bedst mulige behandling efter hendes vurdering. Vi har haft mange professionelle snakke omkring det indres betydning for det ydre og Hanne spørger ofte ind til hvordan jeg har det – ikke af nysgerrighed, men simpelthen fordi hun kan se det på min hud og derved kan tilpasse behandlingen derefter.

Ud over den faste ansigtsbehandling, har jeg senest prøvet Japansk Ansigts Massage – det er en ansigtsmassage, som retter fokus på hele kroppen gennem stimulering af bestemte muskelgrupper og meridianbaner. 
Jeg har ikke tidligere modtaget lignende behandlinger, men blev utrolig overrasket over den mentale og terapeutiske indvirkning, som behandlingen har haft på mig. Den japanske ansigtsmassage er ud over dets aktivering af hudens ydre også god for stres, hovedpine, hormonelle ubalancer og meget andet - der skabes altså en bro mellem en ydre og indre behandling, i hvert fald for mig. Som klient har jeg altså oplevet, at jeg selv kan medvirke til outputtet af denne behandling. Massagen som Hanne udfører er rolig, systematisk og gennemført, hvilket giver kroppen de optimale muligheder for afkobling og ro. Når jeg ”åbnede” op for massagen og tillod min krop den ro som ansigtsmassagen bringer, kom jeg ud med en anden fornemmelse i kroppen end da jeg gik ind.

Personligt er min mentale tilstand i tiden for dette behandlingsforløb hos Hanne, kommet mere i balance, hvilket efter min overbevisning transporteres til min huds ydre.

Hos Kliniquen tilbydes også en lang række andre behandlinger. Ring til Hanne og få en uforpligtende snak. 
Jeg vil give mine Hanne mine varmeste anbefalinger - her får du en yderst professionel og behagelig behandling i dejlige omgivelser.

10/9-20    Ann Mai Rosendahl 29 år

 

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141      Facebook & Instagram