Om Kliniquen

IMG 3670 Gensidigt samarbejde er én af de synergiskabende værdier i indehaver Hanne Rasmussens tilgang til de klienter hun møder i Kliniquen.

Hendes succes som behandler, går gennem engagerede klienter, der kommer for at samarbejde, med henblik på, at blive deres skader kvit.

Når du træder ind ad døren hos Kliniquen og beder om Hannes behandling eller rådgivning, hvad enten det drejer som om et hudproblem, en sportsskade, eller et ønske om coaching i forbindelse med træningsoptimering og livstilsændring, bliver du mødt af en behandler, der arbejder seriøst og samvittighedsfuldt. Du kan være vis på, at Hanne vil sætte sig grundigt ind i dit problem og at hun vil gå langt sammen med dig, for at finde nye veje til problemløsning.

Hanne Rasmussen møder sine klienter med stor empati. Til gengæld forventer hun engagement fra dig, for kun ved fælles hjælp opnår I sammen de ønskede resultater – ingen ønsker at spilde hinandens tid.

Du bliver mødt af en specialist, som er klar til at sende dig videre, hvis hun vurderer din skade behandles bedst hos en kollega med andre specialer, en læge eller en anden ekspert. Hvis Hanne vurderer, at du ikke er klar til at gennemføre dit projekt, vil du få det at vide. Hos Hanne får du et ærligt svar.

Hanne Rasmussen har drevet Kliniquen i mere end 15 år. Hun har set og behandlet mange typer af arbejds- eller sportsrelaterede belastningsskader og har en stor viden indenfor fysiologisk behandling. Hanne er selv løber og triatlet, med både halve og hele Ironmen på CV'et. Hun kender til de belastninger sportsfolk udsættes for under udførelsen af deres idræt og kan både i kraft af egen erfaring og uddannelse tilbyde coaching, træningsoptimering og skadesbehandling.

Udover håndtering af sports- og belastningsskader, er Hanne kosmetolog og tilbyder et væld af behandlinger indenfor velvære og hudpleje, manicure og pedicure.

Hanne er specialist i kostvejledning og har hjulpet mange klienter med kostomlægninger, enten med henblik på træningsoptimering eller vægttab. Midlet er udarbejdelse af personlige kostplaner, livstilsomlægninger, samtaler og opfølgning alt efter klientens behov.

Kort sagt – hos Kliniquen møder du en engageret og ærlig behandler, der hjælper dig hele vejen rundt – hvis du vil.

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141 ** Find os på Facebook **