Om Kliniquen

hanne beVelkommen i Kliniquen - mit livsværk - min passion.

Gensidigt samarbejde er én af de synergiskabende værdier i min tilgang til mine klienter. Min succes som behandler findes takket være dig, som sætter din lid til mine evner, og som viser mig den tillid der skal til, for at vi sammen når I mål med dine ønsker.

Hos mig kan du være sikker på, at blive mødt med professionalisme og seriøsitet, hvad end det drejer som om et hudproblem, en sportsskade eller et ønske om coaching i forbindelse med træningsoptimering og livstilsændring. Jeg vil møde dig med stor empati, og forventer til gengæld engagement fra din side. På den måde får vi i fællesskab de bedste resultater.

Med ærlighed kommer man længst. Jeg vil til enhver tid være klar til at sende dig videre, hvis jeg vurderer dine udfordringer eller din skade behandles bedst hos en kollega med andre specialer, en læge eller en anden ekspert. Ligeså, hvis jeg vurderer, at du ikke er klar til at gennemføre dit projekt, vil jeg ikke lægge skjul på det. Hos mig får du altid et ærligt svar.

Jeg har drevet Kliniquen i mere end 20 år. Jeg har set og behandlet mange typer af arbejds- eller sportsrelaterede belastningsskader og har en stor viden indenfor fysiologisk behandling. Jeg er selv løber og triatlet, med både halve og hele Ironmen på CV'et. Jeg kender til de belastninger din krop, som sportsudøver, udsættes for, og kan både i kraft af egen erfaring og af uddannelse tilbyde coaching, træningsoptimering og skadesbehandling.

Som kosmetolog tilbyder jeg et væld af behandlinger indenfor velvære og hudpleje, manicure og pedicure. Ud over min proffessionelle viden vil du også opleve en indlevelse af helt speciel karakter, når du vælger en behandling hos mig. 

Med speciale i kostvejledning har jeg hjulpet mange klienter med kostomlægninger, enten med henblik på træningsoptimering eller vægttab. Midlet er udarbejdelse af personlige kostplaner, livstilsomlægninger, samtaler og opfølgning, alt efter dit behov.

Kort sagt – hos Kliniquen møder du en engageret og ærlig behandler.
Jeg hjælper dig hele vejen rundt – hvis du vil.

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141      Facebook & Instagram