Sportsmassage

Sportsmassage øger ydeevnen og smidigheden i musklerne. Massagen mindsker risikoen for skader og fjerner mælkesyre, som ophober sig i muskulaturen ved træning. Sportsmassage afhjælper muskelkramper og fremskynder helingen af overbelastede muskler.

En helkropsmassage et par gange før en idrætskonkurrence virker præstationsfremmende og modvirker bløddels- og overbelastningsskader, bevægelsesindskrænkning og smerter.

Efter en sportspræstation vil massagen virke på lymfe og venesystemet, og er derfor en effektiv måde at udskille affaldsstofferne, som er ophobet i muskulaturen.

En sportsmassage

 • Modvirker overbelasningsskader
 • Modvirker skader i og omkring led
 • Virker udspændende på overbelastede muskler
 • Fremmer restitution
 • Behandler akutte eller gamle skader

Vi anvender teknikkerne Soft Tissue Release (STR) og neuromuskulær teknik (MET).

Bindevævsmassage og triggerpunkter

Bindevævsmassage udføres med fingrene/hænderne, men også med sugekopper.
Bindevævsteknikkerne bruges lokalt til at løsne, således man kan komme ned i det underliggende væv.

Et triggerpunkt er et punkt, der ligger i spændte muskler, som er hypersensitive og meget smertefulde. Ved at massere triggerpunkterne med speciel teknik og udspænding øges blodgennemstrømningen og derved afhjælpes fysiske problemer.
Triggerpunkter forekommer overalt i kroppen, typisk ved muskler og sener der belastes ofte.

Hos Kliniquen bruges bindevævsmassage og triggerpunktsmassage kun som supplement til fysiurgisk massage og sportsmassage.

Fysiurgisk massage

Den fysiurgiske massage arbejder dybt i muskulaturen og fjerner effektivt hovedpine og spændinger i nakke, skuldre, ryg, lænd og ben.
Massagen virker stressreducerende, øger blodcirkulation og fjerner væske og ophobet mælkesyre.

Fysiurgisk massage kan være et godt supplement i forbindelse med anden behandlingsform (f.eks kiropraktik, akupunktur og fysioterapi).
Regelmæssig massage giver større overskud, ny energi, smidige muskler, øger ydeevnen, mindsker risikoen for skader og fjerner mælkesyre, som ophober sig i musklerne ved træning.

Jeg har mange års praktisk erfaring som fysiugisk sportsmassør, bl.a. ved arbejde for kiropraktor, sportsklub, fysioterapeaut og på egen klinik som fysiugisk- og sportsmassør.

Fysiurgisk eller sportmassage - 30 minutter. Pris kr. 450,-
Fysiurgisk eller sportmassage - 40 minutter. Pris kr. 710,-
Fysiurgisk eller sportmassage - 50 minutter. Pris kr. 785,-

Behandlingstiden er incl. kort samtale og af/påklædning.

Velværemassage

Velværemassage foregår med effleurage - dvs. lette strygninger mod hjertet.

Ikke alle tåler, eller bryder sig om, dybdegående massage - enten pga. lav smerteterskel eller i forbindelse med forskellige fysiske eller psykiske lidelser. Eller måske trænger man bare til at spænde fysisk og psykisk af. Her er velværemassagen en rigtig dejlig afslapningsform.

Velværemassage masseres med esentielle olier og  afsluttes med let ansigts- og hovedbundsmassage samt let tryk på zonepunkter under fødderne.

Velværemassage - 50 minutter. Pris kr. 850,-

Velværemassage udføres KUN som helkropsmassage.

Behandlingstiden er incl. kort samtale og af/påklædning.

Japansk Lifting & Ansigtsmassage

Japansk lifting er en ny metode inden for naturlig ansigtsløftning uden kirurgi, botox eller andre giftstoffer udviklet i Japan. 
A
nsigtets muskler og væv behandles ved lette tryk, stræk og massage af alle de små muskler, som vi bruger til at udtrykke os med, og dermed forbedres dit generelle velbefindende.

Japansk lifting

I Japansk ansigtsmassage  rettes der fokus på hele kroppen ved hjælp af analyse og stimulering af bestemte muskelgrupper og meridianbaner i ansigtet. Mássagen afhjælper ophobede affaldsstoffer, som dannes ved spændte muskler, nedsat blodomløb og hævede lymfer. Når vi mærker forskellighederne i ansigtets væv og struktur, vil vi kunne skelne mellem zoner, som i fod og håndzoneterapi.

 Japansk massage

For både Japansk Lifting og Japansk ansigtsmassage gælder, at når der arbejdes med ansigtets muskler og øvre væv fjernes spændinger. Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger. Behandlingen giver ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver dejligt velvære i hele kroppen og et mere frisk og ungdommeligt look.

Lider du af svimmelhed f.eks efter færdselsuheld eller styrt på cykel, kan massagen have en positiv effekt da den fjerner spændinger i ansigt og nakke.

Allerede efter første behandling får huden en mere frisk glød, da blodgennemstrømningen i vævet forøges. 

Hvad er det godt for?

 • Stress
 • Nakkesmerter
 • Koncentrationsproblemer
 • Hovedpine
 • Svimmelhed
 • Ansigtslammelser
 • Søvnløshed
 • Hormonelle ubalancer
 • Væskeophobninger under øjnene
 • Velvære og afslapning

Japansk lifting massage    Pris kr. 395,-
Japansk ansigtsmassage  Pris kr. 395,-

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141 Facebook & Instagram