Om Kliniquen

hanne beVelkommen i Kliniquen - mit livsværk - min passion.

Hos mig bliver du mødt med stor viden og interesse, hvad end det drejer som om et hudproblem, eller udfordringer med sports og belastningsskader eller livsstils ændringer. Jeg vil møde dig med stor empati, og vil glæde mig til et fællesskab omkring dine udfordringer.

Du vil altid blive mødt med et ærligt svar. Jeg vil til enhver tid være klar til at sende dig videre, hvis jeg vurderer dine udfordringer eller din skade behandles bedst hos en kollega med andre specialer, en læge eller en anden ekspert. 

Jeg har drevet Kliniquen i mere end 25 år. Jeg har set og behandlet mange typer af arbejds- eller sportsrelaterede belastningsskader og har en stor viden indenfor fysiologisk behandling, traumer og stressrelaterede sygdomme. Jeg er selv tidligere løber og triatlet, derfor kender jeg til de belastninger din krop og dit sind som sportsudøver, udsættes for. 

Jeg er TOTUM kropsterapeut. En behandlingsform som i den grad begejstrer mig gang på gang. Med kropsterapi fokuseres på det hele menneske - koblingen mellem krop og psyke. Sammen går vi bagom årsagen til muskulære spændinger, jeg behandler ikke kun symptomerne. 

Som kosmetolog tilbyder jeg en bred vifte af behandlinger indenfor velvære, hudpleje og pedicure. Du vil både opleve en indlevelse af helt speciel karakter og en unik proffessionel viden, når du vælger en behandling hos mig. 

Som person er jeg indlevende, nysgerrig, engageret og ærlig. Af natur er jeg en fighter, og nye uddannelser og opdatering af de eksisterende er et must for mig. 

Jeg hjælper dig gerne hele vejen rundt.

De bedste hilsner
Hanne

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141 Facebook & Instagram