Om Kliniquen

hanne beVelkommen i Kliniquen - mit livsværk - min passion.

Min succes som behandler findes takket være dig, som sætter din lid til mine evner, og som viser mig den tillid der skal til, for at vi sammen når I mål med dine ønsker.

Hos mig kan du være sikker på, at blive mødt med stor viden og interesse, hvad end det drejer som om et hudproblem, eller udfordringer med sportsskader eller livsstils ændringer. Jeg vil møde dig med stor empati, og vil glæde mig til et fællesskab omkring dine udfordringer.

Hos mig får du altid et ærligt svar. Jeg vil til enhver tid være klar til at sende dig videre, hvis jeg vurderer dine udfordringer eller din skade behandles bedst hos en kollega med andre specialer, en læge eller en anden ekspert. 

Jeg har drevet Kliniquen i 25 år. Jeg har set og behandlet mange typer af arbejds- eller sportsrelaterede belastningsskader og har en stor viden indenfor fysiologisk behandling. Jeg er selv tidligere løber og triatlet, med både halve og hele Ironmen på CV'et. Jeg kender derfor til de belastninger din krop, som sportsudøver, udsættes for. Trods jeg i 2018 måtte erkende at der skulle et nyt knæ til, har jeg den dag i dag igen den samme fantastiske form, bare opnået med andre træningsformer.

I efteråret blev jeg færdiguddannet TOTUM kropsterapeut. En behandlingsform som i den grad begejstrer mig gang på gang. Med kropsterapi fokuseres på det hele menneske - koblingen mellem krop og psyke. Sammen går vi bagom årsagen til muskulære spændinger, vi behandler ikke kun symptomerne. 

Som kosmetolog tilbyder jeg en bred vifte af behandlinger indenfor velvære og hudpleje, manicure og pedicure. Du vil både opleve en indlevelse af helt speciel karakter og en unik proffessionel viden, når du vælger en behandling hos mig. 

Nye uddannelser og opdatering af de eksisterende er et must for mig. Af natur er jeg en fighter, og hos mig vil du altid møde en engageret og ærlig behandler. 

Jeg hjælper dig gerne hele vejen rundt.

De bedste hilsner
Hanne

Kliniquen · Gyllingvej 29, Ørting · 8300 Odder · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · tlf. +45 23660141 Facebook & Instagram